domingo, 24 de febrero de 2008

Etapa de transició amb onibus...




després de passar 2 dies a Punta Porá, decidim viatjar amb bus cap a les catarates, ja que encara ens queden 670km. i només tenim 2 dies per poder arribar-hi , per gaudir realment de les catarates d´iguazú.


estarem tres jornades, una per veureles del cantó brasiler, un altre per veureles del cantó argentí i la tercera jornada per veure la presa d´itaipú, i el parc de les aus...




el dia que hem passat a Punta porá ha sigut de transit , hem menjat , dormit i com que era dissabte, hem sortit de nit. que desde els carnavals que no sortiem...


Tremendo!!! hem seguit a la gent pels carrers, fins que tots s´anaven acumulant en un local, tipus pavello del casal de montblanc, però amb el sostre que cau a trossos, i les parets plenes de mugre. Fesival!!!

ens hem retirat a les 5 i a les 7 ja agafavem el bus cap a guaira, 300 km mes al sud.






Etapa d´enllaç!
durant el trajecte , un cotxe policial ha fet parar l´autobus i han entrat dos policies amb pistola inclosa demanant els passaports i fent-nos preguntes d´on veniem on anavem, de que treballavem etc etc. no hi ha agut cap incident destacable, (ésclar amb la careta de bajoca que fem...)

més tard hem passat la BÈSTIA DE RIU PARANÁ,que potser té 2km. d´ample , ens ha impressionat molt, ja que em sembla que no haviem vist cap riu així...

ara estem esperant a Guaira, a veure si hi haurà lloc en un altre bus, aquesta nit per anar a foz d´iguazú, ja que els altres busos no accepten les bicicletes, i aquest surt a les 23h i arriba a foz a les 4 del matí... ja veurem on farem cap!!!
salut a tots!!!

5 comentarios:

ANA dijo...

hola!

buenos dias, aqui...

ya veo que lo estais pasando muy bien, aunque vuestras caras han ido cambiando, teneis cara de cansancio pero es normal con la de km que estais haciendo!!!

comentaros que lo primero que hago todos los dias cuando llego a la oficina es mirar a ver como vais,
me he enganchado .... que vamos a hacer los que os seguimos cuando esto acabe!!!

las fotos son muy bonitas, las he visto todas!

juan, por cierto creo que de esta aprendo catalan!
te veo muy bien,cansado pero bien, morenito,las trenzas ya veo que te las has quitado, te quedaban bien.
un beso muy grande juan.

abrazos para los dos, y a seguir adelante que lo haceis muy bien.

ana

cristina i pol dijo...

Ei nois, ja veig que les aventures no us falten, però així es més divertit. Tinc unes ganes que tornis per poder veure les maravelles de fotos. Si vols pasameles amb cd, i l'Emi ja es currarà un videoclip amb música.

Vinga una abraçada!

Xavi Cabestany

Montserrat marquesa dijo...

EEEEEEEIIIIIIII, Excurcionistesdelesterresllunyanes!Ja s'acaba aixó?Vaja,ara que li anava agafant el gustet de mirar la wep abans de treballar i ensenyar als meus companys les vostres fotos,em quedaré sense emocions i deixaré de fardar de germà i d'amic...la questió és que estigueu bé.
Jo porto una setmana de stress, jajajaja,encara que a República no existèixi aixó,per aixó no vos he escrit.
Passareu a l'história amb el carnaval, les trenetes del Joan, la barba del David,els companys, els cocodrils,serps,ocells,...el fang,que bo!
Desijo que exprimiu al màxim els dies que vos resten i que feu bé de fotos d'aquestes guapes que sabeu fer vosaltres i disfruteu per nosaltres,aquestes festes que dieu que fan per aquí,i ens ensenyeu a "gosar".
Estic molt contenta de saber que el Pol de la Vall està recuperat.Un petó per tots Xavi!
Nen,m'han dit argentins que conec que les catarates estàn buides d'aigua,ja diràs.De totes maneres, saps que Amèrica és la terra més abundant del món,si tens temps medita-ho algun dia i agafaràs força interior.
muamuamuamuamuamuamuamuamuamuamua

Nuri dijo...

Eiiii Davitet!!! Acabo de fer un repàs per tota la web i ufff, quin estress!!! pero quantes coses heu fet??? Perdona no m'havia adonat dels comentaris, quedava enlluernada nomès mirant les fotos i de les vostres explicacions.
Quina enveja, tios!!! aixó si que es un viatge com Deu mana, treient-li tot el suc, m'encanten les vostres rutes, els paissatges, els animalons, les vistes infinites,els colors... quina passada!!
Ahh!! i veient els vostres tipets ja vec que esteu ben fibrosos, com a de ser.
Aquesta setmana no em perdarè les fotos d'Iguazu que com diu la teva germaneta no em crec que estiguin buides d'aigua.
Bé, quan arribis a Montblanc ja em presentaràs l'artista del teu amic, que despres de tants dies seguint-li els passos...
Un petonassss molt fort pels dos.
Nuri

con dijo...

Hola!!!
Las hermanas burgalesas residentes en Madrid no se pierden ni un detalle de vuestra aventura.
Todo parece espectacular, el balnearo, el lago azul, la ruta en bici..., espero que lo estéis disfrutanto a pesar del esfuerzo. Sospecho que merecerá la pena!!.
Montse, también te leemos!! sabemos que estás estupendamente disfrutando del Caribe!!. por cierto, un beso a mamá Carme!, que también practica la comunicación virtual, como mi madre.
Para primeros de junio, finales de mayo, llegará Alvaro a la familia, a ver si teneís un hueco para venir a conocerlo!, estamos muy contentos!
Muchos besos, mucho ánimo!!
Hasta pronto